Lite skitsnack


Min fina…

Ringde Glocalnet igår för att ta reda på vad det kostar att skicka och ta emot SMS och MMS och att ringa från mobilen och ta mot samtal när jag är i Portugal. Jag hade redan kollat på deras hemsida men det verkade som en djungel att få reda på nåt. Så jag ringde alltså.

En telefonröst svarade att det var minst 20 minuters väntan. Jag bestämde att ändå vänta och ställde telefonluren på högtalaren så att jag slapp hålla i den så länge. Med jämna mellanrum återkom rösten som sa att de tackade för att jag väntade, att jag fortfarande stod i kö och att de skulle svara så fort de kunde.

När det gått nästan femton minuter fick jag akut magknip och funderade på hur jag skulle göra. övervägde att lägga på och ringa upp senare, men det förkastade jag rätt snart. Nej, jag tog helt enkelt med telefonen, ställde den på tvättmaskinen, drog ner brallorna, upp med locket i en rasande fart.

Lättnad – bokstavligt!

Kände mig inte ensam på toan. Lussekatt kom ju som han brukar, men den monotona rösten var ju där också. När jag var klar och just skulle resa på mig klickade till och en annan, mer mänsklig röst började prata. Det kändes ju en aning fånigt att sitta där, men vad skulle jag göra? Hon kunde ju inte veta… Men jag hörde hur det ekade mellan mina vita kakelväggar.

Så typiskt att det inte tog mer än 20 min att vänta!

Summan av kardemumman – när jag kommer till Portugal får jag ett SMS där det kommer att stå kostnaderna. Konstigt tycker jag att hon inte kunde ta fram dessa uppgifter? Jag vet ju att jag fått meddelande förut när jag åkt tex till Finland att det är ny operatör, men några uppgifter om kostnader har jag inget minne av.

Vet du av nåt annat?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Jo men du så fort man kommer till ett nytt land kommer info om taxan via sms..

    Skitsnack..ha ha…du är lite rolig du 🙂

  2. Tack, Anna, då vet jag. Känner mig trygg att ha koll innan, men då får jag ha tålamod till vi är på plats.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.