Reklam

Vad är det som gör tevereklamen kul? Och varför fortsätter de töntiga filmerna månad efter månad? Ja att ICA:s reklam oftast är kul när vi får följa de som jobbar i butiken är nog de flesta överrens om. Eller vad säger du?

Men så finns det ju de där olidliga, jobbiga och fullständigt trista filmerna, från bla LIDL, MEDIA MARKT, öoB…

Hur tråkigt får det bli?

Nej fy för fabian jag smiter till hamnen och ser om det är någon dans!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
  1. Jepp..så är det bara..jag älskar Icas reklam..och njuter av deras kreativitet..Lidl..ha ha..nån enstaka kan jag skratta åt kanske..

  2. ICA- och telia-såporna tycker jag är jättekul. Lidl – nja. Övriga – nja.
    Hoppas det blev dans för dig. Jag har suttit i växthuset och läst tills det blev för mörkt att läsa. Så skönt!
    Kram Eva Linnea

  3. Jag är så trött på reklam så jag får nästan ha tvångströja på mig för att inte få ett raseriutbrott i din fina blogg. Har du hört att de ska öka reklamavbrotten till 12 st per timme i TV4 m.fl. kanaler? Reklam var femte minut (om jag räknat rätt), hur kul är det? Nä, det blir många program jag slutar titta på nu.

  4. fast de fastnar ju ändå även de dåliga reklamerna… och det är väl det som är meningen! 🙂

  5. Håller med, ICA:s reklam é kul! Tycker både och om reklam, ibland blir filmerna långa men ibland är det bra när jag egentligen inte riktigt har tid att titta. Det blir naturliga avbrott att göra annat. Till Arvidsdotter vill jag säga att jag tror att det är en missuppfattning. Det är inte tolv st per timme det är 12 MIN per timme hela dygnet. Jag har förstått det som att det inte påverkar den ”normala” tv-tittar tiden utan det kommer att bli mer reklam mitt på dagen och på nätterna där det idag är färre reklamavbrott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.