Söndagsmorgonstankar


Undrar var de återstående 6 % hamnade?

Allt känns som vanligt igen. Har redan jobbat i två veckor, uppe före åtta och ”Mannheimer och Tengby”på radion. Lyssnar på deras småprat och funderar på valet i september – hur ska det gå? Tänker i stället på packningen och tvätt och strykning. Jag reser ju iväg inom kort. Ja, jag blir bara borta en vecka, men ändå. Det sker ju inte så ofta.


Albufeira…

åtta vinlottor och jag, två lägenheter, frukost ingår, mycket sol och bad, god mat och gott vin. Kanske en liten utflykt till Lissabon, eller bara slappa runt på plats.

Meeen vad trist att tre vinlottor inte är med, inte kan, inte vill, inte. Men sånt är livet, allt kan inte passa alla – samtidigt. Hoppas träffa A, M och Y på tisdag då i alla fall när vi har första vinlotteriet efter sommaren? (Håll tummar o tassar att jag vinner!)


Snygg, men jag vill ha en röd eller orange…
Fast nån armbandsklocka har jag inte haft på åratal.
Kan jag vänja mig igen?

Det skulle bli åska, men meteorologerna flyttar runt på det. Kommer det idag? I morgon? I morgon är det sista hamndansen för denna sommar och visst vore det väl roligt om vi kunde vara ute även denna måndag? (Fast det ser illa ut i min och Pohlmans prognos) Vi har ju varit ute de nio andra gångerna. Det är otroligt vilken sommar vi haft! Glöm nu inte det mina vänner när snöblasket sätter till.


Ska jag ta stavarna idag?

Nej jag smiter snabbt så slipper jag dem…

Snart ute…

Jag gjorde en till test efter den översta;


Hummm, undrar just… 281,8 % – ???
… men bra att de blå hamnade där de gjorde.
Tror inte jag ska lita på detta – för då blir jag mörkrädd.

Slutfunderat för idag. Eller i alla fall för stunden. Ska se om jag kan göra någon nytta i stället. Men det är ju inte så kul så jag kanske skriver en kom-ihåg-lista till resan. Det gjorde jag alltid förr. Började redan som barn med reselistor och när jag hade familj, man och barn, var det himla bra att ha koll. För naturligtvis var det jag som hade hand om barnens grejer när vi var ute på våra campingsomrar. Mannen skötte sitt förstås.


Fredagskvällskräftfest hos mina godagoda vänner!

Nu är det himmelens länge sen jag skrev komihåglistor och jag brukar aldrig glömma nåt. Vågar jag säga det? Pepper, pepper, ta i trä. Nej det vågar jag inte säga så, så nu ska här skrivas och det gör jag ute för nu ska jag ut med Lussebullekatten. Den lille tjockisen som börjar smaaalna av med LCHF-kost.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
 1. Oj vad härligt med en resa! Det ser underbart ut med poolen och havet i bakgrunden.

 2. Det glädjer mig oerhört att det inte blev några procent på Sverige Demokraterna 🙂
  Undrar hur du lyckades med det första testet, jag har aldrig lyckats få allt på ett parti, fast du har ju 6 procent som är ute och cyklar för att hitta en tillhörighet…
  Hoppas verkligen att du får en underbar vecka i Portugal, ska med stort intresse följa bloggandet, om det nu blir under eller efter vistelsen.

  Lussekatt måste ha kortare stavar, fatta… han kan ju inte spankulera omkring med lååånga stavar, han har ju rätt så korta ben, typ.

  Själv har vi hunnit till Port Douglas och K har legat däckad hela dagen i Migrän men börjar röra så smått på sig nu, när klockan är 20.00. Själv har jag legat vid poolen och kollat till honom då och då. Men visst var det något alldeles speciellt med våra dagar i Kalmar i fjol, vi längtar tillbaks och kommer att göra en retur!

  Ha det underbart 😉
  De med tassar hälsar, har pratat med dem på telefon!
  Kramar Håkan och Kent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.