Ett riktigt bra inlägg idag

Idag när jag var på väg, hit eller dit, till/från jobbet eller cykelverkstan, jag minns inte var det var, men då i alla fall tänkte jag på ett jättebra ämne som jag skulle ta upp här. Det hade kunna bli ett riktigt, riktigt fantastiskt bra inlägg. Men nu blev det bara så här. Några bilder på katten i rabatten får räcka idag, för nu ska jag iväg och äta kräftor!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

6 comments
 1. Härliga foton!
  Ha en trevlig kväll!

 2. Katten i rabatten är inte det sämsta! Du får helt enkelt skriva det där fantastiska inlägget i morgon. Eller en annan dag… 🙂

  Trevlig kväll med kräftor och vänner!

 3. Det var ett riktigt bra inlägg tycker jag. Så härligt han ser ut att ha det, Lussekatten! 🙂

 4. Myskatten!
  Hoppas kräftorna smakade gott, att du fick sjunga en sång och att nubben var OK.
  Ha en skön helg!
  Kram

 5. I går träffade jag en katt som satt i koppel vid en stolpe – den hade mat och vattenskålar med sig ut – såg ut att trivas där den låg i skuggan. passning skedde från balkongen.

  Den vita lussebulle som jag var på väg att besöka visade sig inte alls däremot. han låg väl också och sov någonstans.

  Är det ”hemsida” som jag skriva in bloggadressen i förresten?

 6. Nu får du berätta om vilket ämne du kom på att du skulle blogga om. Nyfiken!! Han e för fin, Lussekatten! Idag har jag pratat med två katter här på Pink Flamingo, den ena heter Friday och hon blev lite utskälld av sin matte för att hon jagade Spunky som är 15 år. Hon va lite halvdum mot Spunky, men det ordnade sig så småningom.

  Både Friday och Spunky hälsar från Australien till Lussekatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.