Klarblå klar

Den klarblå tröjan är nu klar och ska skickas från öst till väst idag, men den röda tröjan har en bit kvar. Jonassonen sa; ”vilken tur då att lill-kusin Lisa har några år kvar till skolan börjar 😉”Ja, det har han ju rätt i.

Att börja skolan, ja det var väl stort när jag var sju. Jag hade ju storsyrran som började i trean, men på ’min tid’ fanns ju inga dagis och förskolor så det var ju helt nytt att fösas ihop i ett klassrum med bara för mig okända kamrater. Det var säkert både spännande och pirrigt. Jag minns inte så mycket, men jag har skolfotot kvar och kan drömma mig tillbaka och försöka hitta känslan igen.

Minns att alla älskade vår fröken, Hulda Vicktorin. Hon var gammal tycket vi, med långt hår i knut, men jag har räknat ut att hon kanske bara var runt trettio? Nåja fyrto kanske…

Nu när barnen börjar ettan har de redan gått ett år i skolan och flera år på förskolan, det gör ingen större skillnad förmodar jag. Men för lille Oscar blir det ändå helt nytt då han lämnar Skånelandet och börjar ettan i en förort till Göteborg. Tror jag ska gå en sväng på stan och se vad han kan behöva mer i paketet jag ska skicka honom nu med tröjan. Kanske några roliga pennor och sånt? Pennor som jag själv gillat sen jag lärde mig hålla i en.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Jättefin tröja och ligger det dessutom några fina pennor och kanske ett snyggt block i paketet kommer han att bli glad & lycklig.
    Kram E L

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.