Repris


MasterPiece – The Art of Carl Cunningham-Cole
from
Johan Robach on Vimeo.

Har sett denna film på teve för länge sen, vet inte när, men jag kände igen Carl Cunningham-Cole från hans tid i ateljén han hade i Kalmar hamn tidigare. Minns att han flyttade ut på landet och denna film är inspelad där. Tyvärr inte svensk text, men den är vacker och till och med jag förstår lite.

.
”Carl Cunningham-Cole på Algutsboda Art Gallery hade nyligen besök av Johan Robach som gjorde en film om ovannämnda konstnär 2001. När filmen var färdig skrev DN:s Leif Furenhammar: ”Kameran smakar av hur det känns i fingrarna när leran knådas och drejskivan roterar”.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Vilket läckert program! Lera är ett härligt material att jobba med och glasering är ett riktigt äventyr.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.