En ljuvlig dag

En sån här ljuvlig dag är det svårt att sitta inne, så jag tog min stickning, som nu är färdigstickad (till hälften, bara den blå), med mig ut. Ja stickningen var faktiskt färdig för ett par veckor sen, men jag har dragit mig för att fästa alla trådar, det ääär ju så trist. Jag fick några bra tips på FB, vad sägs om;

Jag skrev: VARFöR är det så trist att fästa trådar?

Monika: Instämmer. Vi får leta reda på en liten tant som kan göra detta åt oss. Har också många trådar att fästa…

Britt-Marie: Varför inte satsa på en liten gube? Sätt in en annons nånstans. En liten gube som som vill fästa trådar – det måste vara en raritet!

Kanske kan fråga på Blocket? Tradera? Lägga bud?

Jag hade lovat mig själv att bli klar ”innan skolstart”och på måndag bär det å sta! Lille O som ska få tröjan börjar första klass på måndag. Ja nu har tiden gått så fort och Jonassonen med familj flyttar i månskiftet från Skånelandet upp till Göteborg. Och lillplutten börjar ettan. Jag bara undrar – är jag gammal eller är jag gammal?

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Ha ha..ja men du har man bara gott sällskap när man ska fästa så går det lite bättre..

    Mmm det var en ljuvlig dag igår..idag är det dimma här..men den lättar väl skulle jag tro..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.