Dagens citat

DAGENS CITAT (från lokala blaskan):

”Jag är tacksam över att läsplattor och pdf-tidningar inte slagit ut papperstidningen helt och hållet.

Man kan inte slå in fiskrens i gårdagens dator.”

”Livet har fått ny mening. Ingenting blir någonsin som förr igen. Ingenting. Jag har rensat en fisk. Fem fiskar i själva verket, den ena efter den andra. Skar av huvudet, sprättade upp buken, lät kniven treva under ryggbenet. Ett stadigt tag i stjärtfenan, och dit med kniven igen, tätt, tätt mot insidan av skinnet. Och ut föll en fiskfilé! Kan ni fatta? Ja, ni som kan rensa fisk begriper, men ni andra fåkunniga? Har ni sett hur vackra guldröda fenor abborren har, eller hur en sik glänser av silver? Har ni sett ljuset i gösens släckta öga?”

ULRIKA KNUTSSON

Nä, det är väl inte så lätt att slå in fiskrenset i gårdagens dator…

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.