Nada-Chair

Vet du vad detta är? Ser ut som en väska med svans. En slags kasse? Nej, den ser ut så här när den fälls ut;

Märklig grej va? Men det är faktiskt en jättebra och fiffig sak att ha på sig! Jag har fått låna vinlottegunnels för att testa om den är intressant för egen del. Hon köpte den i somras när hon var på visfestivalen i Västervik, där de bara har rygglösa bänkar att sitta på. Ganska tröttsamt för en normal rygg och olidligt för en skadad.

Det gick runt folk och sålde såna här, två styck för en hundring. Nu var ju inte jag där och hade inte sån tur att kunna köpa då, så jag har googlat (ja, vad annars?) och hittat en sida där de kostar 300 kr. Det stod att det var exkl moms, men då jag gjorde en beställning och kom till ’kassan’ stod det ändå 300 kr så jag mejlade dem och har fått uppgifter om att det med frakt o allt blir 425 spänn (!) och jag min snålis börjar ju direkt fundera på om jag skulle kunna sy en egen…

Men nej, nu har jag i alla fall beställt en och kompisanne ville också ha en så vi har lagt en beställning ihop. Hoppas de kommer snart!!!

Hur den används? Så här:

Kanonbra! Ser lite nördigt ut, men den avlastar ryggen perfekt och jag kan tänka mig att ha den här hemma i soffan i första hand när jag sitter vid datorn och om jag sitter på balkongen och stickar (jag har tagit en liten, liten paus från stickningen…).

På jobbet står jag mycket, har höj- och sänkbart bord, jag har en jättebra stol så mina arbetskamrater ska inte behöva ha roligt åt min grej. *L* Sekreterarlisa tyckte jag skulle köpa den i kamoflagetyget, he, he… även på resa och bio tror jag den blir perfekt – ja och på rygglösa bänkar förstås!

Gissa vilken färg jag beställt?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Jag tror du köpte en kamouflage-färgad! Nej, det blev nog en röd.
    Kram

  2. Japp!
    Röd!
    😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.