Punka


Boken kan du köpa här – Barnbokhandeln

Min ambition att cykla 90 min varje dag under semestern och lyssna på Sommarprogrammet i P1 gick i stöpet på grund av värmen. Men jag har försökt att cykla i flera dagar och det har gått bra, det rullar på lätt.

Få gånger har sommarprogrammet inte varit bra eller så har jag haft mer tid över efter programmet, då har jag bara satt över mobilen till min bok. Jag är nu inne på Johan Theorins tredje bok. De två första är Skumtimmen, som ska spelas in som film på öland nu, och Nattfåk. Den bok jag lyssnar på nu heter Blodläge och verkar vara lika bra som de tidigare och sen ska en fjärde bok komma. Handlingen har utspelats sig på öland under höst, vinter och nu vår. I sista boken kommer det att vara sommar.


Kit jag inte brukar längre – bild från cyklister.se

Idag var boken så bra, så jag tänkte när jag kom hemåt, efter drygt 2,5 mil, att ta en extrasväng. Den gick ut till stenen på Stensö och när jag hade nån km kvar hem fick jag punka! Hur kul är det när jag är trött, varm och bara vill hem? Tja, det var bara att knata hemåt, eller rättare sagt till min cykelverkstad. Förr lagade jag sånt där själv, men varför slita, när jag kan slippa?

Det kryllade av hojar i och utanför verkstan, men de lovade att prioritera min lagning och sa torsdag eftermiddag – de är världens hyggligaste; Stig Nilssons på Sandås.

Det är bra att jag har moster-Margareta-hojen som står beredd i min källare för turer ut i stad och natur!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Hej! Har du köpt den där serien på mp3-skiva eller som usb-minne? I så fall skulle jag vilja låna dem om det är OK. De verkar spännande. Just nu läser jag ”Hypnotisören”. Den är bra.
    Ha det gott med din hela cykel (så småniongom).
    Torsdag!! Är det inte lite väl lång tid för att laga en enkel liten punka? Går inte damer/kvinnor före i kön??
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.