Helig trekvart


Från ’Hipp hipp’
.
Lördagar mellan 10:03 och ca 10:48 är helig tid för mig, då är det fullt upp att pendla mellan följande sidor;

.
.
.
.
Samtidigt lyssnar jag på Melodikrysset i P4. Jag svarar ej i fasta telefonen, inte i mobilen, kollar inga SMS, MMS och ingen e-post i datorn. Nej koncentrationen är lagd på Anders Eldeman och hans ibland väldigt lätta, andra gånger svåra frågor. .
.
Kanske jag överdriver lite…?
.
Jag tror jag aldrig skulle klara ett helt kryss själv, inte utan ’vännerna’ (som inte är vänner, men kanske kan bli) på Facebook. Så ett stort TACK till alla som är i grupperna och bidrar med er kunskap!
.
En del tycker att det är fuskigt att lösa krysset tillsammans så här, men hur många är det inte som sitter tillsammans vid köksbordet hemma eller ringer varann för att få hjälp eller ge hjälp?
.
Och många sitter kanske hemma själva och googlar! Hur mycket fusk är då inte det?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.