Hemfallit åt spel…

är säker på att jag inte är ensam om att försjunka i sånt här?

En regnvädersdag som denna passar det bra att spela spel efter spel… Det är ju dessutom min vilodag, som jag planerade efter ’alla’ mil på cykel och tåg i veckan.

För min del är det inte viktigt att vinna om jag spelar som oinloggad, då kan jag på slutet i stället låta motspelaren vinna genom att spela lite sämre – om jag leder alltså. Jag vet ju att jag hade vunnit om jag satsat fullt den gången och det räcker för mig.

Men om jag är inloggad, alias Slappspelaren, då dj*klar, då är det leva eller dö!

Vill du också försjunka? Klicka här!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

4 comments
  1. Jag har aldrig gillat att spela. Inte ens när jag var yngre. Varför vet jag inte. Jag kan inga kortspel, spelar inte på enarmade banditer eller annat som folk roar sig med. Och inte har jag spelat på internet heller! Tråkig ”tant”?
    Kram

  2. Åh, jag fastnar jättelätt alldeles för länge i sånt där. Så jag försöker låta bli att börja spela. 😉

  3. Nja…jag bloggar nog hellre 🙂

  4. Jag har alltid gillat sällskapsspel, dock inte så många kortspel, och gillar det fortfarande och nu har jag även fallit in i datorträsket av spel. Nåja det är i stort sett bara detta jag spelar – i perioder när jag lyssnar på P1 eller en ljudbok – då kan jag inte göra så mycket annat under tiden om jag verkligen vill lyssna. 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.