Vinna igen?

Det är ju inte troligt att jag vinner igen, men jag gör ett försök hos Gunilla även i år. Hennes blogg firar också fem år, som min gjorde för drygt en månad sen och jag kan med lite tur vinna en av Gunillas diktsamlingar. Det kan du också om du går till Gunillas blogg.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
 1. Man ska aldrig säga aldrig 🙂
  Lycka till!

 2. Hej Anmaja!

  Har precis hittat din blogg. Jag har inte hunnit läsa så mycket ännu, men den verkar trevlig, du har skrivit länge och du har många besökare. Det brukar vara ett bra tecken på en bra blogg.
  Det verkar också som om du bor i Kalmar el. i dess närhet.
  Min man och jag har funderingar på att åka till Kalmar i början av Augusti.
  Jag har varit i Kalmar förutoch gillade stan, men då var barnen små och fick bestämma, minns att vi gick på en gågata med många småbutiker och besökte även Baronen och Kalmar slott. Men nu är det inte köpcentra som hägrar längre.
  Tar tacksamt emot tips på aktiviteter, cafeér och bra och prisvärda restauranger.
  // Carina

 3. Gunilla, det är ju sant, ja. 😉

  Carina, det är svårt att svara på din fråga om olika sevärdheter i den lilla fina staden Kalmar när jag inte alls känner dej och inte vet vad du gillar. Ett gott råd är att gå in på vår turistbyrå som ligger i Gästhamnen inne i stan. Där ligger även Baronen som har förändrats och byggts om några gånger sen du var här om dina barn nu är vuxna.

  Men slottet är fortfarande, utan barn, sevärt tycker jag, att bara promenera runt, kanske ta en fikakorg med och sitta på nån av alla gröna ytor. Stadsparken med Konstmuseet alldeles bredvid kan också vara ett trevligt besök. I stadsparken ligger Restaurang Byttan som har goda lunch- och grillbufféer. Ofta med lite musik till från deras lilla scen.

  Ett mysigt fik med gottigott ligger uppe i stan på Kaggensgatan och det är Kullzéns, ett gammalt hus som syskonen Kullzén vägrade sälja till Konsum när de ville bygga i hela kvarteret.

  Varje tisdags- o torsdagskväll är det ’gratisunderhållning’ på Larmtorget med mer eller mindre kända artister.

  Vi har parkteater med Dalle, Reuter och Gustafsson i den charmiga Krusenstiernska trädgården, en bra bit in i aug. 5-7 aug är det stor stadsfest med massor av musik. Just nu har vi tom i morgon Kalmar Marknad. Lokala förmågor spelar musicalen Grease i Bastionen.

  Ja det finns saker att göra för alla smaker, det beror bara på vilken smak du har. 😉

  Hoppas att du hittar något som passar.
  Anmaja

 4. Tack AnMaja!

  Det finns mycket att göra och se i Kalmar märker jag.
  Det verkar som om du dansar Linedance. I många år dansade jag Squaredance bl.a på Böda baden resort, Öland. Nå´n gång var vi även och tittade på andra som dansade på gästbryggan i Kalmar, men det här var på 90-talet.
  Tack en än gång för alla tips.
  // Carina

 5. Carina, ja jag dansar linedance, http://www.ostkanten.com och vi håller till varje måndag i Gästhamnen. På onsdagar är det annan dans där, men squaredansen är nog på tillbakagång, de är inte där i sommar.
  Hoppas att du hittar nåt som passar!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.