Polen

Tänkte ta mig en vilodag idag, men istället jag for på den röda faran genom skogen på en snart igenvuxen genväg till Polen. En komma sju mil, stannade och plockade vildingar till skogshallon. Såg inte om det var mask i dem, men de smakade gott (för att inte säga helt ljuvligt!) och jag plockade bara de som var snygga.

Framme – skönt! Polen höll 21 plus, lagom svalka. Fick kaffe och mer dopp. Middag och trevlig samvaro. Tackade för mig och cyklade hem igen, det gick i rasande fart.

Vilodag i morgon då kanske i stället?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. haha! jag trodde faktiskt du menade landet till söder 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.