Förlösande?

Jag HOPPADES att det skulle kännas förlösande, efter den ENORMA regnskuren med åska, blixt och dunder i släptåg nu på morgonen. Men jag tycker det ääär lika klibbigt nu när solen kom åter. Inte, klaga, inte klaga, inte klaga, nej, nej, hej… Hej å hå.

Jag har försökt sova på balkongen i två nätter nu, men det går bara en stund. Igår natt sov jag hyfsat, med huvet på balkongen o kroppen inåt, i ca 90 min. När jag vaknade av att kattrackaren hoppade förbi så gick jag in i sovrummet, satte på fläkten där och sov klibbigt vidare.

I natt sov jag bara en timme knappt, eller sov och sov, jag vaknade nog sju gånger under tiden och låg och retade upp mig på ett svagt, svagt dunkadunk från stadens vimmelliv. I natt gjorde jag det lite mer bekvämt med fler kuddar och ett liggunderlag. Ett sånt där ’självupplåsande’ – bara det att jag glömde trycka till ventilen så när jag lagt mig pös luften ut…

I natt blir det förmodligen ett tredje försök, jag vill att det ska funka!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
 1. Ja men du ge dig inte..det blir säkert bra..stoppa något i öronen o blunda 🙂

 2. Hur har du det nästa vecka? Suulle det passa att ta dig en tur till Växjö? Vill du gå en tur i Växjö kan jag hämta dig där, annars är det närmare till Lessebo eller Hovmantorp från Nöbbele.
  Sov gott! /Eva Linnea
  PS Nu åskar det här. Bäst att stänga av datorn? DS

 3. Åk till Västkusten vet ja! Här är det inte så klibbigt, i alla fall inte just nu 🙂

 4. Oj, det låter besvärligt det där. Hoppas att du får till det inatt!
  Här är det också sådär äckligt klibbigt, och har varit länge, alldeles fuktigt och liksom ett dis över hela himlen även när det är soligt.

 5. Anna – ja jag stoppade en bok i öronen, men jag blundade inte. Det är ju ändå rättså vackert med åska och även ett ordentligt störtregn. Och nu är det över!

  Eva Linnea – det vore kul att ta en utflykt till Växjö i och för sig och träffas där, men passar det bättre för dej att jag kommer hem till dej i Nöbbele så gör vi så. Tågen verkar att gå rätt ofta och tisdag eller onsdag känns som en bra dag?

  Kristin – nu är det över, vi har fint väder och jag håller mig helst på den fina sidan. 😉

  Gröna Anna – Ja inatt kanske det rent av går att sova i sovrummet igen. Det är lite svalare efter två ordentliga skurar.

  Anna/Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.