Kattsand & katthår


Den seeer lite klumpig ut,
men den känns MYCKET smidigare än kompisen.

Nu har jag hittat handdammsugaren som jag vill ha!

Trodde hela tiden att det var en Electroluxapparat, men det är ju en PHILIPS jag vill ha. Tänk så fel jag hade. Ja även den bästa kan ju ha fel!

Kom att prata med min hyresvärd om dito maskiner och de har en av varje och har länge hävdat att Elecrtoluxvarianten är totalt värdelös, precis som min gamla skolkamrat Tinna med man Göran också sagt om sin för några år sen;

”Den är totalt värdelös – men snygg”.

Och visst var den snygg där den stod i deras kök och lyste röd och grann, men vad hjälper det när det är sugkraft jag vill ha?

Hyresvärden har alltså båda varianter, den ena hemma inne i huset, den andra i sin husbil. Vi har jämfört deras sug och jag är benägen att hålla med om att PHILIPS är mycket starkare.

Nu har jag fått låna upp deras bästa, de ska inte ut med husbussen nu och jag började med att suga lite KATTSAND från badrumsmattan och lite KATTHåR som jag hitta bakom en dörr (!).

Den sa SLURP!

Och det fast den inte var fullladdad. Den ska laddas under natten och sen ska jag göra en ny test i morgon.

Heja PHILIPS hoppas både jag och Lussebullekissen kunna säga i morgon!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

3 comments
  1. Sugkraft är viktigt, det finns inget mer irriterande än att gå runt med en dammsugare och liksom vara tvungen att sikta och landa precis på skräpet för att få upp det.

  2. Här är en länk

    http://www.electrolux.se/Products/Städning/Snabbstädning/Ergorapido_2-i-1/ZB2904X

    Den är den här men den tidigare modellen. Låter som om Philipsen har bättre go i sig. Men som sagt, du får gärna överta den, inte använd speciellt mycket. Börjar misstänka att jag har något slags dammsugarmani, vi har två ’stora’ och två robotar… 😉

  3. Tack för svaret 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.