Robert Broberg sjuttio år


Robert-Broberg-portpurri – utan honom själv – riktigt bra!
Från Allsång på Skansen 2010
.
Tänk vad åren går… Såg Robert Brobergs föreställning igår, men jag var inte så imponerad. Dessutom var ljudet väldigt dåligt tajmat. När han sjöng o spelade lät det högt och när han pratade fick jag trycka på höjaknappen flera gånger – för att bli vettförskrämd när musiken satte igång igen. Nej det var inget som impade på mig, jag håller mig till hans gamla LP-skivor i fortsättningen också.
.
Surtanten tar cykeln till Brobytorp istället…
.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Håller med dig, var sak har sin tid.

    Håkan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.