Nyheter


Klipp från min lokala blaska.

En flytbrygga i Systraströmmen, så trevligt, tycker jag. Då kan man promenera på bägge sidor och jag antar att det är med tanke på kommande Stadsfest då det ska bli kanalsimning där.

Stadsfestens program står att läsa:

”I år fyller den framgångsrika simklubben Kalmar Simsällskap 90 år. I samband med klubbens jubileum i sommar återuppväcks en tradition med anor från 1930-talet. Tävlingssträckan under Kalmar kanalsimning är 1.800 meter och start sker utanför Kattrumpan.”

Det ska bli jättetrevligt att se, ja hela vår stadsfest är ju ett spektakel jag gärna tar del av. Det är annars den helg som Vinlottorna cyklar, bilar, sover ute och umgås i två dygn under bar himmel på öland och jag missar det år efter år. Men nu blir det inget öland av för vi åker till Portugal några dagar efter, så vi hoppar denna underbara helg och då kan vi njuta av stadsfestens all musik och myller av folk i stället.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.