Bakom planket

Bakom planket, stugorna och husen döljer sig en underbar trädgård. Där spelas för tredje året i rad sommarteater med Susanne Reuter, Peter Dalle och Robert Gustafsson som jag skrev om häromdagen. I sommar spelas alltså Zpanska Flugan och jag ska dit med som jag också skrev ’Spanska Solveig’ – så passande.

Gråzoonen Kalmar är satt på kartan!

Solveig och jag har träffats på nätet för många år sen, hon bor både i Spanien och här utanför min stad och vi ser till att träffas åtminstone nån gång när hon är ’hemma’ – var nu det är? Här tycker jag.

Vi ska ses om ett par timmar och äta lite gott och snacka skit innan på Byttan som ligger i Kalmar stadspark, bredvid vårt fina Konstmuseum.

Lånta fjädrar och Svensson, Svensson har spelats föregående år i Krusenstiernska med samma skådespelare.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.