Fejseboooken

*Följ mäj gääärna*

När du frågar om vänskap berättar du förstås vem du är, skriver nåt mer än bara kastar in frågan. Som du vet samlar jag inte på vänner i långa listor.

Jag har fått tillräckligt många vänförfrågningar där personen inte skriver ett smack och hur ska jag då veta vem den är?

Sån e jag. Håller lite koll o ordning sörru.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. En av anlledningarna till att jag stängde min facbook var just det här med vänner. Fick förfrågningar från folk som jag inte hade någon som helst relation till Jag kunde vara vän med en person som hade en vän som i sin tur hade en vän som frågade om jag ville bli vän. Ja men det blev bara för mycket!

  2. Det bästa är att inte acceptera de som inte kan ge sig till känna, inget problem tycker jag.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.