Skrivare o patroner

Har funderat på om jag ska köpa nya bläckpatroner – eller en ny skrivare? Det sägs att skrivarna nu är så billiga att det blir billigare att köpa ny än byta patronerna i den jag har. Men blir det inte en massa onödigt släng om jag ska slänga en hel skrivare? Jo!

Och dessutom har jag hört att i en ny billig skrivare är det inte fulla patroner. Kan det vara så? Jo det kan det säkert.

Ja jag tycker att det är en djungel och ett problem hur jag ska göra och dessutom så dyrt, jag skriver ju inte ut mängder precis. Och var köper jag billiga, bra och välfyllda patroner? Kanske hos 24.se där jag brukar handla annat smått och gott ibland?

Ibland har jag funderat på att köpa såna där att fylla färg själv, men det vet jag att så kommer jag inte att göra, never, nope.

Hur gör du?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

7 comments
 1. Sitter lite i samma dilemma! Inte för att jag skulle köpa en ny skrivare precis, men att skaffa färgpatroner. Igen! De varar ju ingenting!

  Skriver man ut mycket, tar de genast slut… och skriver du inte ut mycket, torkar de…

 2. Mitt bläck tog slut och jag undrar också om jag ska köpa ny skrivare.

 3. Visst är det frustrerande att bläckpatronerna är dyrare än skrivaren. Och det är som du skriver, de är inte fulla när man köper dem utan mer servicefyllda så att du ska kunna skriva ut några sidor innan du måste köpa nya patroner.

 4. Har en laserskrivare. 🙂

 5. Kram till er som kommenterar!
  Det värmer att ni orkar bry er om mina tankar. 😉

  Anmaja-Anna

 6. Hej Anamaja,
  Helknasigt att de kan få fortsätta lura konsumenter så här. Dags att någon granskar detta fusk!
  /Lisen

 7. Hej Anamaja! Visst är det bedrövligt att nya skrivare säljs med halvtomma patroner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.