VM-guld till Finland!


Kärringkånk”i Finland som tog GULD

Tja vad ska jag säga? Bättre och snabbare än fotboll i alla fall. Veeem är inte trött på fotbollen nu? Det sades att Victorias o Daniels bröllop var uttjatat redan långt innan det stod, men det var väl bara att välja? Vill jag läsa de där skvallertidningarna, vill jag se de där programmen? Nej, jag skipper det och därmed ble det inte tjatigt för min del.

Men denna fotboll och sport i allmännhet överallt, vilken tid som helst, den kryper innanför skinnet på oss, in i huvet, under hårrötterna och fastnar där, antingen vi vill eller inte. Sporten i teve, radio och tidningar dyker alltid upp när vi inte alls väntar eller vill det. Svårare att värja sig för – än ett vackert bröllop som det egentligen aldrig kan bli för mycket av, eller hur? Kärlek och lycka vill vi ha mer av.

Och kanske ett ’kärringkånk’ emellanåt.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

3 comments
  1. jag är ju en sån som gillar fotboll (och sport överlag) så för mig är det inget ”problem”, men jag kan förstå att det kan bli det för den som är ointresserad… men, det gäller att fokusera på att sålla bort helt enkelt 🙂 jag är säker på att det går! å nu är det inte lång tid kvar. en månad vart fjärde år är strax till ända – till sorg för såna som mig…

    tjo!

  2. ullisar, jag tycker sporten kunde ha egna kanaler, det är väldigt irriterande att så många program får flytta på sig. Det är ju inte bara fotbollen alltså…
    Men ett litet kungligt bröllop som sker högst en eller annan gång under min livstid är en annan sak. 😉
    Anna

  3. Jösses, kanske vi kan få se ’sportgrenen’ både i en herr- och damvariant till nästa OS…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.