Nu grönskar det…

Grönt och blått, träd och himmel – och blommor som sprakar i all världens färger. Det är så det är nu. Så vackert så det närapå gör ont innan allt blir torrt och dött. Risken är stor för bränder i denna värme med en sol som gassar och inget regn i sikte. Perfekt vore om vi hade regn nån dag i veckan eller snarare ett par nätter. Nu är det eldningsförbud och jag vågar inte inviga min lilla balkonggrill. är rädd att det far iväg ett litet brinnande spån eller nåt, vad det heter. Så det får vänta till sämre tider.

Jag är vansinnigt trött, förmodligen efter gårdagens anfall som höll i även idag på morgonen ett par timmar. Har ändå varit iväg ute en sväng. Så sprang jag på lilla barnbarns-Lisa med sin pappa och hon sa att hon längtat sååå efter mig och ville följa med hem. Klart hon fick det så eftermiddagen har gått i ett huj med olika aktiviteter. Jag kan inte påstå att jag blivit piggare, känns som om jag skulle kunna sova ett dygn från nu.

När jag klädde mig på morgonen så satte jag på mitt fina arband med träkulor i glada färger trädda på en guldtråd – en sån tur just idag. För Lisa har gjort det till mig och det är sååå fint! Nu blev hon glad att jag hade det på när vi stötte på varann utan att vi visste att så skulle ske.

Nu ska jag på middag, det är aldrig fel att bli bjuden på. Hoppas jag orkar hålla kroppen uppe. Sova kan jag göra sen.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Låter som du haft en underbar dag men jag förstår att du känner dig trött efter alla aktiviteter. Du hinner kanske vila imorgon? Jag sitter mest vid fläkten och kyler ner mig, men så har det också varit över 30 grader idag.
    Vilket härligt sammanträffande att du hade Lisas armband på dig när ni möttes. En riktig solskenshistoria apropå det här med värme och sol.

  2. Arvidsdottern, jag tror förr jag blivit trött efter allergidagen då jag bara nös o nös. Det är otroligt jobbigt, ansträngande och mycket tröttande. Ja visst var det ett bra sammantröffande att stöta på Lisa när armbandet satt på min arm! 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.