Semesterväder

Semestern kan inte börja bättre och klaga på värmen gör vi inte va? Men jag klagar lite på att jag fick ett allergianfall, överkänslighetsanfall snarare, som hållit i hela dagen. Jag har aldrig varit med om ett så långt vad jag vet. Och det är rent ut sagt sk*tjobbigt!

Mjukstart; Förra veckan jobbade jag tre dagar eftersom midsommarafton ’gick bort’. Denna vecka har jag bara jobbat två dagar då jag i måndags tog annandagpingskompensationen och börjar min semester redan idag. Nästa vecka och tre till är det ’helveckor’ som gäller – ledighet alltså.

Hade planerat att tälta några dygn, från idag, i Trosa men tyvärr har jag måst avstyra det. Det är ett gäng LCHF:are som ska dit, bla Kostdoktorn, Sten Sture Skaldeman och Annika Dahlqvist och jag hade sååå gärna velat åka. Men nu blev jag hemma och här sitter jag och nyser. Det går sakta, men det känns som om jag håller på att bli bättremen vilken pärs!

Kan det ha varit ett pollen som for förbi, min första semesterdag?

.
(¯ `° •. ¸?Anmaja ? ¸. • ° ’¯)
.
.
2 comments
  1. Hej i natten
    Å vad trist att du inte kom iväg…..ojoj. Synd om dig men då är du allgerisk eller hur?? hihihi
    Men nysa kan du väl göra i Trosa eller? Nä jag fattar att det är jobbigt. Njut av vårt vackra Kalmar. Har idag plockat fläder och satt saft. Kommer med 1 flaska till dig nästa vecka när det är klart. Krya på dig och hoppas vi kan ses på bryggan i helgen en stund. Kram och hej då fr emM
    Vad är en Kostoktor?

  2. Tack snälla emM men jag dricker inte så sött, vetdu! Tack i alla fall. Vi ses!
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.