En gråzon?


Vackert med penséer i en gammal korg i Krusenstiernska

Nu har jag tröttnat på att Robert Gustafsson i varje intervju säger att Kalmar är en gråzon vad gäller sommarteater. Vaddå gråzon? Menar han för oss som bor här? Eller är det bara han själv som tycker så när han aldrig åkt in i stan på väg till sitt sommarställe på öland sen 1980-talet? Det måste vara det senare. Kalmar är en levande och trevlig sommarstad med många aktivitetet, uteserveringar och parkteatrar sen åratal tillbaka.

Jag gillar inte Robert Gustafsson när han ’blir för mycket’, när han spelar över och det bara blir tramsigt. Men både förra året och året innan då de spelat i den vackra Krusenstiernska trädgård har jag gillat hans rollfigur. Jag hoppas det blir bra även på onsdag när jag och ’Spanska Solveig’ ska gå och se ’Zpanska Flugan’, som deras uppsättning heter i år. öviga skådespelare är bla de underbara Susanne Reuter och Peter Dalle.


En annan korg på annan plats i samma Krusen

Läser i lokala blaskan i dag om ’Fem myror’ och funderar på om jag ska ta med ett barnbarn för att se den? Den går hela sommaren på Kalmar slotts borggård. En fin miljö för teater, liksom Krusen och Bastionen där också sommarteater sätts upp sen många år.

Robert Gustafsson, du kan slänga dej i väggen!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

3 comments
  1. Har varit i Kalmar två korta tillfällen men på intet sett upplevt det som en gråzon! Så jag håller med….släng dig i vägg……!

  2. Den äcklige Robert kan t.o.m. slänga sig från ölandsbron!! Har aldrig gillat den karln. Han spelar över jämt!
    Har varit till Kalmar en endaste gång för många år sen och det regnade, men vi hade trevligt. Och du har visat så många fina bilder därifrån så det blir nog att besöka Kalmar igen.
    Hulda

  3. Kul att stöta på fler med samma åsikt om honom.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.