Ett moln på min himmel

Bara en liten fråga…

Varför börjar det blåsa så fort ett moln, ett pyttepytte litet vitt moln, skymmer solen?

Idag har himlen varit blå, som den blåaste himmel bara kan och jag har suttit på balkongen och njutit. Solen har vräkt ner, strålarna har värmt mitt skinn, har bränt in några nya fräknar och jag har blivit lite brunare. Men varför i h*lsike blir det så blåsigt under molnet? Det lilla, lilla molnet borde väl inte påverka vinden här nere på jorden, på fasta marken?

Pratade just med syrran som tyckte jag skulle söka på nätet, googla alltså, om jag hittar svaret. Har DU något svar?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.