Dåligt av mig

Jag känner mig jättedålig just nu på att gå runt till er och kommentera, men jag blir förstås jätteglad när ni varit här och satt spår. Jag har inte varit hos alla och läst, så jag har mycket att se fram mot att läsa ikapp. Och när vädret är som det är, är jättefint, och jag ännu inte har semester så har tiden helt enkelt inte räckt till. Har ju varit i Skåneland över midsommar också, så tiden fullkomligt försvinner ur mina händer. Händer? Ja det är sånt som händer.

”ännu inte har semester”, tja det är ju liksom inte alls lång tid kvar. Jag har bytt så jag jobbar i morgon, min lediga dag mitt i veckan, och är ledig på torsdag i stället. Nu på fredag, den första juli, har jag min första semesterdag och den åtföljs av fyra hela veckor och jag kommer att jobba igen måndag den 2 augusti. Det låter som en hiskelands lång tid. Men är det det?

Denna vecka, vilken vecka va? Igår var jag ju ’annandagpingst-kompensationsledig’ dessutom. Snacka om att ha det bra? Vore jag därtill utan smärta, så lekte livet på ett annat sätt.

Ikväll börjar underhållningen på Larmtorget igen och fortsätter på torsdag och sen två kvällar i veckan hela sommaren. Gratisunderhållning, fritt inträde, men krogarna är knökafulla (ett småländskt ord?) så krogägarna tjänar klöver. Glassbarerna runt torget likaså. I år finns det tre, en nytillkommen från förra året.

Ett smart drag från Centrumföreningen och affärsinnehavarna tror jag minsann.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

5 comments
 1. Jättefin krans! Kram Eva Linnea

 2. Önskar dig en riktigt underbar och avkopplande sommar! Hör av dig om du drar mot väst, jag har inte semester förrän 26/7 då vi åker till Australien.

  Mitt cementpyssel har gett lite resultat, ska fortsätta under sommaren… 🙂

  Hälsningar från oss alla med och utan svansar!

 3. Härligt att ha semestern så nära nu. 🙂 Ordet finns nog över hela landet, fast här säger vi ”knökfulla” utan a där i mitten.

 4. Härlig bild… trevlig att ha i håret (bara det inte finns insekter i den).

  Du är så välkommen att titta in, när helst du har tid och lust. Försöker hålla bloggandet i gång på lediga stunder, dvs när jag inte är såååååååå lat att jag inte ens orkar blogga. 🙂

  Mysskön ledighet önskar jag dig!

 5. TACK för era kommentarer, de går rakt in i hjärtat! Tack.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.