Nostalgikick

Doris Day – en av mina filmstjärnefavoriter som barn,
fast jag inte hade en aning om vem hon var.
.
Bjuder på en nostalgikick ikväll, en låt som minner mig om 50-talet, fast jag inte hade en aning om vem som sjöng då. *L*

.

Har just kommit hem från min trevliga lilla midsommartripp i Trelleborg. Trodde förra gången jag var där att det var sista besöket, men ibland kan även den bäste ha fel. Kanske var det inte sista besöket nu heller? Men det tror jag faktiskt för nästa gång jag åker till min käre Jonasson och min lilla rara svärdotter och min underbara lille barnbarnskille så hoppas jag det blir till Göteborg.

.

Nu ärjag trött, ska klappa på Lussekatt innan jag måste sova. För jag måste orka jobba två dagar till innan semestern!

.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Håll ut! SNART får du semester!! Det får aldrig jag, snyft! Hihi!

  2. Jess, nu är den här!
    Därför vill jag inte sluta jobba…
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.