Trött på gubbarna nu!

Detta evinnerliga tjat år efter år om att jordbubbarna inte kommer att mogna i tid till midsommar – det är jag trött på. Jag har redan ett par, tre gånger smaskat och njutit av svenska gubbar i år. Visserligen kostar de 40 kr litern, men det är helt okej för mig om jag tar det som ett kvällsmål med vispad grädde.

Vad är nu detta?

Nu har den där Anmaja köpt sig nåt igen och tips fick hon från en annan blogg. Men vilken blogg var det? Någon hade fått en sån här i Morsdagspresent… Nåväl, den finns att köpa för tjugofem riksdaler i en av favvisaffärena i Baronens Köpcentrum här i min lilla storstad; Clas Olsson!

Men vad ska jag ha mackapären till?

Ahaaa, till gubbarna! Inte de gubbar jag har tröttnat på, nej till de röda saftiga gubbarna från öland. Eller österlens gubbar eller Finnerödjas längre upp i landet. Till alla go´a gubbar!

Jordgubbsslicern är dock ett helt onödigt köp, men den är vansinnigt söt. *L*

De tjatiga gubbarna försöker bara få oss att bli rädda att hela midsommarhelgen blir förstörd för att vi inga jordgubbar får – men den gubben går inte jag på.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

7 comments
 1. Oj, svenska gubbar! Såna finns inte här uppe ännu, det är belgiska för hela slanten. Förutom våra egna människogubbar då förstås. 😉 Jordgubbsskivaren var jättesöt, men jag undrar om det inte borde funka lika bra med en äggskivare? Fast trådarna kanske är för smala och vassa? Hm, det är nog värt ett försök i alla fall.

 2. Du jag bara älskar att slice:a jordgubbarna så..imorgon har jag storfika med jordgubbstårta till ca.40 pers..men jag får slice:a manuellt..:)

  Ja himmel vilket tjat..ät o var tyst 🙂

 3. Såg en annons på denna lilla tingest idag och blev lite köpsugen måste erkännas 🙂

 4. Det var jag som fick den av min dotter i morsdagspresent. Visst är den söt!? Kul att du inhandlat dig en.
  Kram Eva Linnea

 5. En jordgubbs delare…. vilken smart sak.
  Att dekorera tårtan kommer att gå på ett kick
  Kram Ingrid

 6. Det var nåt av det onödigaste jag har sett men jag medger gärna att den är söt. Åh nu blev jag så sugen på jordgubbar men jag har en fix idé att jag ska vänta till midsommar. Så har det alltid varit. Jag undrar vart alla tokiga idéer kommer ifrån. 🙂

 7. Nej, inte är jag trött på gubbarna än. Och här är de svåra att få tag i dessutom. Nej, ge mig mera gubbar! Mums!!
  Hulda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.