Påminnelse


Trappa i rällaskogen från 2009

Vill bara påminna om min lite annorlunda utlottning och berätta om en liknande vinst som jag själv vann förra året. Ja, jag har ju redan berättat om den här och här tidigare, men det kan ju hända att ni har glömt? Eller så är ni nya här och inte läst bakåt. Eller gu´ förbjude ni har bara slarvläst mina inlägg?

Jag var på öland hos Yvonne i Rälla i hennes fina keramikverkstad/butik och skrev på en lista för att få information om bla Rällaskogen och det var även ett lotteri. Vinsten som var en picknick i den vackra Rällaskogen vanns av mig och jag som inte kände Yvonne cyklade en dag över till henne och vi promenerade ner till skogen, gick vidare till vattnet. åt hennes medhavda mat, pratade och hade en jättetrevlig eftermiddag och kväll. Och jag tyckte att skogen var sååå vacker!

Att vinna en ’upplevelse’ tycker jag kan vara trevligt, det var därför jag tänkte det kunde vara kul att få en träff med någon jag tidigare inte känner. Ja känner lite genom bloggen i cybervärlden alltså. Roligt att många har kommenterat och några som jag inte alls känt till har läst min blogg. Spännande!

Vill du också ta chansen att få en fika i min vackra stad, i Kalmar, vid solkusten så måste du före söndag kväll skriva en kommentar här. Lycka till!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

4 comments
 1. Det var allt en låååång trappa… en underbar bild!
  Tack för dina tittar. 🙂
  Må så gott!

 2. Mmmmm du så pass trevligt och Öland är ju så galet härligt..jag kan helt o hållet förstå att det var en upplevelse 🙂

 3. Trappor är magiska, arketypiska, symboliska, nedärvda, bär på ett budskap –
  och det här var ett vackert exemplar!

  Förr målade jag trappor – måste bara.
  Nu ska jag fota alla talande trappor i stället.
  Det blir så tjatigt med stolparna…

  Tack för inspirationen!

 4. Den är urtjusig och hoppfull – när man stretat färdigt går man in i ljuset – tycker mycket om den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.