Fem år idag – utlottning!

För exakt fem år sen idag började jag att blogga. Först lite i smyg, vågade inte riktigt gå ut med det, att stå för att det var jag som låg bakom. Förresten var det ju inte många som hittade min blogg i början.

Jag hade ju inget särskilt att skriva om, inget stort intressant ämne, tja det har jag ju inte nu heller, men jag är kvar och jag har uppåt (och ibland över) hundra besökare per dygn.

Det är jag mer än jättenöjd med.

Många kontakter knyts i kommentarsfälten och jag har på så sätt hittat nya bloggar, nya bloggare som jag inte träffat i verkliga livet utanför datorn, men några som jag vet lite mer om eftersom vi blivit vänner på Fejsboken också.

Hade tänkt att ha en liten tävling idag, men jag kunde inte komma på vad jag skulle ha som vinst. Något i keramik ligger väl till hands, men det är alltid så svårt att skicka. Men så kom jag på, nu är det sommar och förhoppningsvis så blir det en helt underbar sådan och vinsten blir då att jag bjuder på en smarrig fika nånstans på ett mysigt fik här i Kalmar.

Inte så lätt förstås om vinnaren bor 150 mil härifrån, men vinsten får tas ut under hela sommaren, låt säga till och med september ut. äsch, vi kan säga in i mitten av oktober. Kalmar, med öland så nära, är ett utmärkt semesterresmål med många sevärdheter och ni vet ju att vi har väldigt många soltimmarna här?

För att vara med och tävla om en fika med mig (jissus, tänk om INGEN vill?) så räcker det med att skriva en kommentar här och länka gärna i din egen blogg, om du har någon, till detta inlägg.

Tävlingen pågår från idag och fram till och med söndag den 20 juni kl 20:00 då jag drar den lyckliga vinnaren…

Så här såg förresten mitt allra första blogginlägg ut;

Bakom kameran

Välkommen till min nya blogg!
Här är jag som vanligt bakom kameran…

Det gick så fort – nu har jag också en blogg och jag har ännu inte satt mig in i hur det fungerar!
Tids nog är jag väl haj på detta också.
Anmaja
16 comments
 1. Som du har märkt så blir det inte många rader här numera eftersom du finns på FB. 😉 Tävlingar är alltid roliga. Skulle ha varit trevligt att komma och fika med dig men tyvärr så är det för långt. Men keramiksaker gillar jag 😉

 2. Ja, nog är det lite långt till Kalmar. Å andra sidan har jag inte planerat vad jag ska göra på semestern än :-). Ska läsa din blogg lite oftare; det blir mest när du påminner om den på FB. Funderar också på att börja blogga, men har inte fått tummen ur ännu.

 3. hej älskade mamma, vad du är påhittig, jag kan tänka mig att fika med dig även utan vinst!! kram

 4. Oj så pass som fem år..ja men du visst är det kul att blogga..lite som en livsstil kan man säga..det ger glädje kontakter och man lär sig en massa saker heeela tiden..ja men du en fika är gott..kram på sig från Anna

 5. Har inte varit i Kalmar sedan 1993, då min amerikanska kusin var här för första gången. Var till slottet och kommer ihåg att det var en fin sommarstad.
  Tyvärr läser jag inte din blogg så ofta, men när du lägger in en blänkare på FB, brukar jag titta in.

 6. Trevlig ide och vilken fin sida.
  Själv firar jag ett-års jubileum och det har gått så snabbt.
  vänliga hälsningar
  Susanne

 7. Jaha du, visst vore det trevligt med en fika med dig i Kalmar! Men det är ju en bit att åka dit. Men jag är glad att jag hälsat på dig (och till om med övernattat hos dig). Man får en bättre bild av hela personen när man gästat någon. Tycker jag. Kollade igenom din blogg några veckor bakåt i tiden och såg att jag inte missat några väsentligheter, det mesta finns på FB också även om det är i mindre format. Ha en skön sommar Anna! önskar Berit som snart far till Jeriko över sommaren. (utom en vecka på Gotland på improvisationsteater! Det du)

 8. Kalmar é ju en bit bort, men det lilla jag sett påväg till Öland ger mersmak! Kul tävling!

 9. […] juni 2010 …….i Kalmar?? Har möjlighet att vinna en fika med ”Anmaja” i Kalmar. Lite långt att åka enkom för detta i och för sig men jag, eller rättare sagt vi, har […]

 10. GRATTIS 5-åringen!!! När jag är i Nöbbele är det inte så himla långt till Kalmar. Tänk om jag skulle vinna ….. då kan vi ses irl. Men om jag inte vinner kanske vi kan ses i alla fall? Det vore jättekul.
  Kram Eva Linnea

 11. Grattis till din 5 års jubileum.
  Tänk om man vann …..
  Då fick jag en anledning till att köra till Kalmar
  Kram Ingrid

 12. Grattis för det första o en annorlunda tävling kan aldrig vara fel.
  O hoppas du får många svar eller kommentarer.
  Micke

 13. Vilken trevlig tävling!!
  Tyvärr är det fullt upp i sommar. Så du behöver inte ta med mig i utlottningen.
  Jag blev nyfiken på din blogg och tittade in.
  Ha de
  //Lena

 14. 5 år…..det är en tid. Men vilken härlig tävling…kul idè! Ha en fin dag vännen + helg,
  kramis Anne-Lee

 15. Eftersom jag mest ”sitter fast” på Öland så vill jag gärna vara med och tävla! Skadar inte att ta sig över bron ibland!
  Kram från Yvonne

 16. Tack till er för kommentarer och grattis till mina fem år som bloggare. Nu har jag dragit en vinnare och först blev det min dotter, men henne bjuder jag ju ändå så jag tog en lott till och då blev det Eva-Linnea! Jättekul att ses tycker jag och hoppas vi kan få till en tid som passar oss båda.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.