Bildbevis


Blå till Oscar och röd till Lisa.

På FB har jag redan lagt ut en bild tidigare idag på bägge tröjorna. Jag har kommit ungefär lika långt på både fram- och bakstyckena, på bägge tröjorna, till ärmhålet där jag ska börja med avmaskningen. Men idag har jag tagit ledigt från all stickning då ryggen inte gillade att jobba på så mycket. Jag har dessutom börjat med mitt träningsprogram hemma, så länge det nu varar, och har träningsvärk, så jag tar det lite lugnt.

Det förvånar mig lite, nej mycket, att jag gjort blå till kille och röd till tjej. Det är inte riktigt jag egentligen. Jag brukar alltid vara lite tvärtemot sånt där. Men garnet fanns inte i så många olika färger och jag tänkte inte så noga.

Emmadottern tycker att jag ska sticka en knallrosa, med cerice och orange ränder till Jonassonen. Jag vet inte om han skulle gilla det, även om det är favvisfärger

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
 1. Ser snyggt ut!
  Det här med könsrollstänkande är väl intressant 😉

 2. Ser jättefint ut! Är de framtida bärarna syskon? Då blir det ju super-matchade barn!!
  Din fotovandring ”Under ett paraply” var fyndigt. Fina hus.
  Kram

 3. Oj så pass energisk…du är en fena på mycket du…mmmm var rädd om ryggen..

 4. Fina färger oavsett till vem!!

 5. Det klassiska är väl att de stickas med vitt som bottenfärg?! Gillar i och för sig vitt men ibland är det lite väl färglöst. Detta var helt klart fräckare!! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.