Nationaldagen – Svenska flaggans dag

Som Tankemosaik skriver är det inte lätt att fota en flagga så det blir snyggt. Hans problem i väst verkade vara att den blåste så konstigt och virade sig runt stången. Här i ost var problemet på morgonen att det inte blåste alls! Men nu är Svenska Flaggans dag firad och i morgon är det vanlig vardag igen. Det är då för väl att det inte är samma varje dag.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Eftersom jag nu insett att flaggfotografering är rätt så komplicerat så väcker bilden en del frågor. Är det en flaggstång med flagga fotad underifrån eller är den en flagga som hänger ut från en vägg. Tror att det är det sista med tanke på hur man ser husen och träden…
    Delar för övrigt gärna med mig av gårdagens stormblåst 😉
    Svansar och morrhår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.