Bra?

.
Hittade denna film hos Avdankad. Visst ser det skönt, fint och vackert ut? För att inte tala om hur underbar musiken är.
.

Skulle jag må bra/bättre om jag gör så här varje dag? Offrade tre minuter och fyrtiosex sekunder – till exempel varje morgon.

.
Jag begriper mig nog inte på sånt där, men skulle vilja veta mer. För det verkar ju som en genväg till *må-bra*. Jag ska nog läsa på, vilken tur att google finns, där hittar jag säkert något upplysande.
.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

4 comments
 1. Verkligen fina bilder här nu, vackra blommor.
  Hoppas Du haft en fin nationaldag.
  Här har det varit vackert väder, och jag har jobbat idag, av alla dagar.
  Annars bra här, ha nu en fin ny vecka!
  /Egil

 2. Jepp man borde nog ägna sig åt sådant lite mer du..inre harmoni är viktigt..

 3. Först nu såg jag kommentaren i min blogg!

  Det är så att jag började träna Tai chi chuan tidgt på 80-talet – det var rätt nytt i sverige då och ja gkom dit via taoismen – det är typiskt för mig att jag läser mig till det jag hittar. Det finns många olika stilar i Taichi och det är faktiskt svårt att genomföra en sk form rätt. 1990 kom jag till en uppvisning av Wushuakademien utanför etnografiska museet – det var en 25-årig kinesiska som gav en kurs sen under sommar på Wushuakademien. hon fick inte vara kvar (de flesta kallades hem efter händelserna på Himmelska fridens torg) men hon har präglat mig. Det är också svårt att lära ut Tai chi – man måste ha en mästare. Jag lärde mig hela den sk standardiserade 24-formen av henne. Den klarar jag inte längre – därför är jag så glad för den här nya formen.
  För mig har det blivit nödvändigt att arbeta med sådana här övningar – främst för ryggens skull men det ger också en inre blans som man sen blir beroende av.

 4. Britt-Marie, jag tror det skulle vara bra för min inre balans med nån slags sån här övning. Kanske jag skulle testa yoga igen, verkar inte så kompicerat. Men din film o ’gubben’ som rörde sig så där rofullt o sakta var så fint.

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.