Stadsparken -2

Har glömt bort att blogga idag. Käraste nån, vad har jag tänkt på hela dagen? Och vad har jag gjort denna långa lediga dag? Har fortsatt lyssna på Hundraåringens äventyr och varit rätt fulltecknad med annat.

Först var det pdf-morgontidningen och frukost. Sen kaffe till Melodikrysset och därefter cykeln in till stan och bland annat fika på en nyöppnad glassbar med Annes. Hemma igen, balkongen, stickning och fortsättning på ljudboken. Bränt benen! Jag som inte brukar bli särskilt brun om benen har bränt dem. Kan undra om de kommer att bli bruna då det illröda lagt sig?

Kvällen har jag avnjutit middag hemma hos goaste vännerna. När jag kom hem halkade jag in i ”änglagård – andra sommaren”, som är underbar med alla dessa fina skådespelare. Stickade under tiden, jag är ju kvinna och kan göra fler saker samtidigt. På tal om det, så har jag hört om en man som både kunde åka hiss och tugga tugggummi. Inte illa va? För att vara man alltså.

Kollade lite på FB och sen har jag läst några bloggar. Just när jag klickade iväg en kommentar till ”Häxor & änglar” så fick jag meddelande om att hon som ligger bakom den bloggen just skrivit en kommentar hos mig. Exakt samtidigt. Sammanträffande va?

Det var när jag gick till min egen blogg nyss för att läsa jag kom på att jag glömt bort att skriva – och det är väl inget tvång att göra det varje dag, men en ambition, ett mål jag sagt till mig att hålla.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
 1. Fantastiska bilder! Visst är det underbart när sommaren börjar smyga sig på oss!
  Morrhår och vinkar!

 2. Åh, hela hav av skönhet!

 3. Kul att bli omnämnd på en annan blogg.
  Ha en skön dag!

 4. Lyssnade till hundraåringen i våras – och stickade! Det var perfekt… skrattade, stickade, stickade, skrattade…

 5. Ja visst är det skönt när det smyger omkring sommar…

  Ett hav av skönhet och i verkligheten, utanför datorn, är den bedövande!

  Ja visst är det glädjande när man ser sin egen blogg på annan blogg.

  Skratta o sticka – vilken suverän kombination!

  Anna-Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.