Första?

En sån UNDERBAR sommardag. Tänk att den kom, sommaren. Det måste vara första dan idag? Blå himmel och sol och ljumma vindar. Från 14 plusgrader till tjugofyra! Vad kan jag mer begära? En drink med parasoll på balkongen? En fin cykeltur med picknick i det gröna? Ett tidigt dopp i sjön? Ja sjön och sjön, här badas bara i havet – om det överhuvudtaget* badas.

Jag har suttit på balkongen och intagit min lunch, ingen paraplydrink idag, nej, men under parasollet. Jag har tagit en extracykeltur* efter jobbet på den röda snabba på två hjul. Hade ingen picknick med denna gång, nope. Doppet i sjön – jaaa, jag menar havet -får kanske vänta till vecka 34? Och då kan vi snacka om HAV! Då snackar Anmaja om Atlanten!

*Som protest mot särskrivningen som brer ut sig som en gråluddig filt skriver jag ihop det som inte ska skrivasihop*. Bara som förklaring till orden här över, orden jag dragit ihop till ett. *L*

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. Mmmm du det är lätt att sär skriva 🙂 för om man inte kan och ser det där med särskrivning så blir det lite tokigt här o där..

  2. Tjugofyra, nä fy vad avundsjuk jag blir. Här har det varit tolv och regnet strilat ner precis hela dagen. Det håller fortfarande på.
    Vilken fin träsvamp på sista bilden! Vad är det för nåt egentligen, en rutschkana eller lekställning av nåt slag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.