Facebookgrupper

Det finns en grupp på FB som heter ”Vi som har mobilen i BH:n när vi inte har nån ficka”och den har jag gått med i. Ha, ha, ha. Lite fånigt med alla grupper, men att gå med i vissa, ja lite mer seriösa än denna, visar ju var man står i olika frågor. Så det kan vara positivt också. *L*

Men i alla fall, nån ville ha bildbevis, nån som inte fatta´ att det funkar, att den inte hade tillräckligt stor behå och lite sånt. Det behövs ingen stor, man får bara vara lite fiffig, så här kommer mitt bildbevis.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
 1. Fiffigt….jag går inte med i så många grupper…är rädd för virus! En del har ju sånt…den ända uppgiften är att sprida elände. Vore så trist om allt förstörs! Såg att ditt team på jobbet fått en utmärkelse…GRATTIS….!!!! Har jag sagt det tidigare att min äldsta son har diabetes….han fick det precis då han kom in i puberteten…..ingen dans på rosor! På ren och skär svenska en j…la sjukdom att få….så svår att lära sig. Men han är duktig vår lilla kille….

  Ha en fortsatt fin lördag,
  kram Anne-Lee

 2. Jag går endast med i grupper där det finns en admin….känns säkra/seriösa. En del paket som skickas ska även de vara fyllda med virus om man öppnar dem….var bara vaksam så är det nog ingen fara.
  Ja tänk om någon av oss skulle få vara testpiloter…spännande,
  kramis Anne-Lee

 3. Om du vill så kan vi ju bli vänner på fb…kolla om du hittar mig då du söker på Anne-Lee….

 4. Anne-Lee, absolut, jag kollar om jag hittar dej!
  Anmaja

 5. Ska tipsa min vän ’Älgen’, hon har mobilen i BH:n!
  Tror att hon kommer att kasta sig in i gruppen, ni kanske blir kompisar!
  Västliga tassar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.