Hur ska det gå för vår låt?

Här är Anna Bergendahl bara sexton år när hon 2008 var med i Idol och sjöng Stad i ljus. Jag följde programmet och minns att jag redan då tyckte att hon var så bra.

Nu håller vi alla tummar, tår och tassar här.

Wikipedia; Stad i ljus är en ballad, skriven av Py Bäckman, som Tommy Körberg sjöng då han vann den svenska Melodifestivalen 1988 och kom på tolfte plats då den representerade Sverige i Eurovision Song Contest samma år i Dublin.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Jo du, kattrapporna var kul, var inne och titta på länken. Jisses, så fiffiga kattfolk är och så modiga katter som ger sig ut i dessa trappor!
    Och inte gick Sverige vidare, och bli inte arg om jag säger att jag inte tyckte låten var bra. Hon sjunger ju bra, men låten var trist! Nej, jag är fortfarande förvånad över att Finland åkte ut. Så nu håller jag på Ryssland, Grekland och Albanien. Men sen blir det rätt skönt att det är över. Bara de där kungliga också kunde gifta sig, så jag slipper den hysterin så fort jag slår på teven eller öppnar dagstidningen. Varje dag skriver de något om bröllopet, puh…
    Nej, tillbaka till badrumsstädningen.
    Ha det gott!
    Hulda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.