Årets diabetesteam 2009


Och som vanligt – ni som är vän med mig på FB har redan läst…

Det står om oss i tidningen idag, ja i den lokala blaskan alltså. Jag tror de kommer att skriva mer om detta endera dagen. Vi åt tårta på jobbet igår och firade. Ja, alltså jag åt ingen tårta förstås, jag tog en kopp kaffe och så lade jag in bilden på oss, från vi var på öland i måndags, på våra hemsidor.

årets team finns på barnkliniken

Diabetesteamet på Barnkliniken i Kalmar har blivit utsett till årets diabetesteam 2009 i Sverige.

– Vi är mycket glada och stolta över utmärkelsen då vi under föregående år jobbat hårt för att förbättra vården för våra barn och ungdomar, säger Anna Rosell som är kurator på barnkliniken.

Vinstsumman på 30 000 kr kommer att delas ut under hösten i Lund.

Det känns jättekul att vi har fått detta pris. Ja nu känner jag mig inte så väldigt delaktig i detta, men jag har ju ingått i gruppen sen jag var sjukskriven i början av detta sekel och började skriva statistiken. När den förändrades för nåt år sen låg jag lite lågt i gruppen, men på senare tid har vi haft ett bra samarbete igen på grund av hemsidan.

Jag har hand om hela Barn- och ungdomsklinikens sida men Diabetessidan är ännu så länge mest arbetad med.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

5 comments
  1. Men stort GRATTIS! Inte illa att bli utsedd till den bästa i Sverige!
    Kunde du inte unna dig en liten, liten bit tårta – om du nu tycker om tårta, förstås…

  2. Men så kul..det stärker gruppen och den kollektiva självkänslan..grattis..klart du ska ta åt dig..hmmm jag är oxå med på Fejjan..kanske ses vi 🙂

  3. Grattis!! Kul att få uppskattning. Kram

  4. Ett stort Grattis!
    Sträck på er, ni har säkert gjort er förtjänta av utmärkelsen.
    Ha det Bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.