Några enkla frågor


Tittut!

Min lokala blaska, som jag fortfarande prenumererar på som pdf-fil på nätet, har varje lördag några frågor som olika personer i länet svarar på. Jag har roat mig att göra detsamma:

.

Hur klär du dig på stranden i sommar?

Jag har köpt en tvådelad baddräkt, ej bikini alltså, i aprikosorange som jag invigde natten till min 60-årsdag i tunnan i Läckeby. Den kommer jag att ha på stranden i sommar – de få gånger (kanske inte någon) jag ska besöka en strand. Jag hoppas dock att få mycket användning av den i Portugal i augusti. Vill gärna ha någon slags strandklänning över om jag rör mig bland folk. Skulle även vilja ha ett par döhäftiga solbrillor med läsglas infällt och en vacker stråhatt som grädde på moset!

.

Träskor är hetast på skofronten just nu – hur ser din relation till träskor ut?

Min relation till träskor håller sig kvar på 70-talet, med blodigt skoskav, och den relationen vill jag på intet sätt ta upp igen. Med andra ord nope – på alla sätt, oavsett hur heta de blir.

.

Hur mycket pengar lägger du på skönhetsprodukter?

Deeet är inte för mycket. Tvål, schampo, deo, tandkräm, smink – bara det jag behöver för att se någorlunda hyfsad ut och inte lukta illa.

.

Vem/vad inspirerar dig i din stil just nu?

Jag får min inspiration från mig själv, mitt humör, min dagsform. Ett måste är att jag ska vara bekväm i det jag sätter på mig och då menar jag inte mjukiskläder. Vill se bra ut och det ska kännas skönt. Och mjukiskläder är inte att förakta på hemmaplan.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

3 comments
  1. Jag har tagit mig ur fuskträsket o tror mig om att jag nu bara använder äkta vara men helt säker på det är jag Inte!!!

  2. Oj, jag skulle ha svarat likadant till 95 % 🙂 Vem är den söta svarta kissen?

  3. Den svarta kissen är min Lussekatt! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.