Regnet det vräääker ner!


Mobilfoto, inte så bra inte, men skyller på dåligt väder…
(Fåglarna ska ner under räcket nu när ljuset kommit åter,
de får komma upp igen då höstmörkret åter faller över oss!)

Ojoj, vad det har regnat idag. Men jag antar att det behövs efter snösmältningens rätt torra och kalla dagar? Nu blir det säkert grönt i naturen på en kvart eller två, för det var nästan fjorton grader idag.

Jag hade planerat för dagen att cykla med cykelkärran och titta in på IKEA och några andra affärer ute på Hansacity, men jag insåg nog redan igår att det inte skulle bli en skön cykeltur, nej. Men då ringde väl Anne så lägligt och undrade om jag ville åka med henne och sonen till – IKEA och några andra butiker på Hansacity. Ibland ska man ha tur!

Jag handlade ett balkongbord att hänga på räcket. Jag har tittat på såna ett tag nu och för länge sen, när jag bodde i Storklas, hade jag ett i trä och det var jättebra. Detta är i plåt och något mindre, perfekt på min lilla balkong.

Handlade även ett nytt litet parasoll att klämma fast i räcket det också, lika dant jag har haft i ett par år, men det har blivit blekt och dessutom låg det av misstag ute hela vintern – under alla snö upptäckte jag när snön försvann.

Vi var en sväng in på CITY GROSS också och där lyckades jag plocka åt mig champoo, deodorant, tandkräm, blomkål, några ostar, en jätteförpackning köttfärs och bland ’tiokronorsvarorna’ hittade jag ett jättefint block. Jag som INTE FåR köpa fler block! Jag har tillräckligt av den varan men det slank ner sååå himla lätt…

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

2 comments
  1. En riktig rotblöta för växterna. Nu fattas bara solen, den efterlängtade vårvärmen.

    Det har hänt så mycket på mina trädgårdsplättar under tiden jag varit på resande fot.
    Kliar i fingrarna. Jag vill påta i jorden och plantera lite nytt.

    Ha en trevlig helg och var rädd om dig!

  2. Vilket flyt! Det verkar som att regnet rör sig norrut, för igår hade vi superväder med värme och sol, men idag är det helt grått och några regnstänk emellanåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.