Borta bra men hemma bäst
Mobilfoto – göre sig bäst så här små!

Ja visst är det väl så? Borta bra men hemma bäst!

Jag promenerade hem från tåget, det var skönt kvällsväder och klockan närmade sig halv nio. Känns alltid bra att gå en bit efter att ha suttit instängd på tåg några timmar.

Resan gick bra, förutom ca 15 minuters försening i Alvesta av det tåg jag bytte till, det kom från Göteborg och det var tid de inte kunde köra in. Ibland kan de ju det och jag brukar fundera på hur det går till. Det finns ju andra tåg på spåren också och ofta bara ett spår. är alla tåg försenade då?

Nu ska jag fördjupa mig i min nygamla digitala systemkamera som jag fått överta efter Jonassonen. Den är ca fem år gammal, men verkar att funka perfekt. Det är många grejer jag inte begriper och som jag skrev häromdagen läser jag gärna manualer. Det får bli kvällslektyr nu ett tag framöver.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

1 comment
  1. Välkommen hem! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.