Ännu en dag


Stockholm på söder – men inte taget i år.

ännu en dag har rusat förbi. Jag vet inte riktigt vart tiden tog vägen, men jag har i alla fall hunnit ladda batteriet till min nygamla digitala systemkamera som jag nu ska fördjupa mig i. Det är Jonassonens gamla kamera som jag fått överta och jag känner att det är MYCKET.

Oj hur ska jag begripa mig på en sån fin kamera med så många konstiga knappar med konstiga namn, beteckningar och ikoner? Jag har bläddrat i instruktionsboken lite fram och tillbaka och ni som känner mig vet att jag hellre läser en manual än en bok. Lite konstig är jag visst, men så är det.

Jag har också hunnit med att handla en aprikosorange tunika-klänning i i affären här i Trelleborg som jag alltid besöker. Tror den heter Zizzi? Ja eller något liknande. De har större storlekar och lite tuffare kläder än på Kapp Ahl där jag oftast annars handlar.

Jag har gjort Flygande Jakob och så har vi varit och fikat hos några kompisar till Jonasson och lilla svärdotter. Oscar 6,5 år har underhållit med sin närvaro och så är plötsligt dagen slut!

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.