Framkommen


Hon sjunger att det inte är regn som faller,
men jag undrar vad det är som smattrar mot fönsterblecket?

Tågresan har gått bra, fem minuters försening som de åkte ikapp och inget byte. Men Internet funkade inte så jättebra, det var lite till och från, men jag började att redigera fotona från Stockholmsvistelsen så jag hade ju en del att göra ändå.

Sen har tiden rullat på och det är mysigt att vara här, men det är fasligt vilken novemberkänsla jag fått, för vädret är grått och blött. Det börjar bli dags att sova – ja redan, men jag är jättetrött och har fått ett allergianfall – troligtvis av det röda vi drack till middagen. Så jag återkommer förhoppningsvis i morgon om tiden räcker till!

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.