♪♫ Bättre o bättre, för att inte säga bra! ♫♪

Ja det blir bara bättre och bättre och inga bakslag synes i sikte. Så skönt att känna att jag kommit igen. Ett tag var jag allt lite orolig. Funderade på att jag inte vilat tillräckligt eller värre, att det kanske var cancer.

Har varit med jobbet idag i Kalmarsalen och bland annat lyssnat på en psykolog som heter Per nånting och han pratade med temat ”Kvalité i fokus”. Det blev både roligt och tänkvärt under några förmiddagstimmar.

Sen var vi några som gick och åt lunch ihop och så gick de till jobbet igen o jobba och jag gick en sväng på stan och handlade lite jag behövde. Eller rättare sagt; inte visste att jag behövde förrän jag såg det. Det blev ett par skor, en datormus och en låda. Lådan ska till jobbet och stå på fikabordet där chefen lägger ”dagens pressklipp” när hon får dem varje dag. Det blir fint, den vi har nu är anskrämlig.

I morgon blir det till att packa om resväskan från jag var i Stockholm. Denna gång åker jag söderut, bara över helgen och åter måndag. Det blir kanske sista resan till Trelleborg?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

6 comments
 1. Fint att höra att du är tillbaka på banan! 🙂

 2. Vad roligt att höra att du är bra!!!
  Låter bra med Göteborg också :-))

 3. Den blomlådan var urläcker. Kram

 4. Vilken trevlig och smakfull blogg, för att inte tala om den underbara blomlådan! 🙂

 5. Tack till er alla!
  Blomlådan är från en utflykt för några år sen och jag minns inte riktigt var den var. 🙂
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.