Ingen idétorka


Att vända andra sidan till…

Jag har en gång tänkt, lovat mig själv, att aldrig skriva att jag har idétorka eller ursäkta mig för att jag inte bloggat på länge. Nu är det ju så att jag har en ambition att skriva minst en gång om dagen, mycket eller lite, men något. Det har gjort att jag håller min blogg vid liv och därmed också fått fler läsare.

Sakta men säkert har ni kommit fler och fler hit, en del kommer tillbaka, ganska många förresten och en del kanske bara tittar in och inte finner nåt intressant att komma tillbaka för. Nu har jag hittat en sida där jag kan kolla IP-adresser, inte se vem du eller du är personligen, men den visar ungefär var du bor. Jag tror i alla fall att det stämmer, fast en gång stod det Gävle på en som jag vet bor här strax utanför stan. Så det är kanske inte alls att lita på?

Dagsläget: Fortsätter att göra ingenting, ja nästan ingenting då.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

5 comments
 1. Jag bor i Märsta – syns det?

 2. Tantaluran – det står Stockholm på dej! 🙂
  Anmaja

 3. Hmmm, Kanske hon en gång i tiden köpte datorn i Gävle.
  I vilket fall som helst var detta att spåra IP-nummer en helt ny information för mig.

  Själv är jag på resande fot och har inte haft tid med datorn.
  Bor nu på Skärholmens service hos min gamla pappa.
  I morgon bär det vidare till Oslo.

 4. kan du se var jag bor? om du inte redan vet 🙂

 5. Kalmardamen, ja jag vet inte hur de får fram var det är… Kanske är det där den är köpt.

  ullisar, Varberg? 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.