Dansavslutning


De fem Instruktörerna – Ostkantens Linedancers!

Har just kommit från dansavslutningen för denna termin. Jag som knappt hann börja känns det som, men jo visst, jag var där många gånger i början. Bara på slutet jag missat några veckor. Jag har ju till och med gått både Easy och Nybörjare eftersom jag hade ett brejk i höstas och det var jättekul att vara på banan igen.


Uppvisningsgruppen!

Vi har ju en ny och fin lokal som vi är stolta över, central och nära för min del. I vintras så var det ju vinter med besked, snö, is och rätt kalla dagar – påminner er som inte minns. Kändes lite käckt att traska iväg till danskurerna alla måndags- och tisdagskvällar med stavar i högsta hugg för att inte halka på ändan.


Tack för en jättebra avslutning!

Men nu är det slut på det roliga för denna termin, fast nu kan vi se fram mot – och hoppas – att det blir många nya fina sommarkvällar att dansa i hamnen. Men dansbanan där är borta, de håller på att bygga om och en ny dansbana skulle ligga närmare vattnet, hoppas de hinner få den klar till sommaren.

Kanske det finns någon annan liten dansbana vi kan nyttja så länge? Tips emottages tacksamt.

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

2 comments
  1. Haha – det där kallar jag tuffa brudar i lyxförpackning! 😀

  2. Jag förstår att du hade hur kul som helst med dansen. Fortsätt!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.