Veckoplaneringen


Ligga o vila mellan varven finns i planeringen

Måndag:
Bara göra det viktigaste på jobbet och sen flexa hem tidigare.
Vara med på dansavlutningen en stund på kvällen, bara filma om det händer nåt kul och kanske ta en kopp kaffe.

Tisdag:
Bara göra det viktigaste på jobbet och sen flexa hem tidigare.

Onsdag:
Ledig dag – men ska med jobbet på förmiddagen till Kalmarsalen på ”Kvalité i focus”.

Torsdag:
Bara göra det viktigaste på jobbet och sen flexa hem tidigare.

Fredag:
Semester! åka till Jonassonen med familj! Grattis – han fyller 37 i dag!
Luncha med Kristina.

Lördag:
Oplanerat

Söndag:
Oplanerat

Måndag:
åka hem… Det blir ett kortbesök denna gång. Tyckte inte jag kunde ta mer ledigt när jag så nyss varit ledig en hel vecka.

Eftersom jag ska vara tre timmar med jobbet på min lediga dag, har jag tänkt plocka de timmarna och eventuellt lite till under de andra tre dagarna som jag ska jobba. I Skåne ska jag inte göra så mycket – vad jag vet – och min styrka kommer väl sakta tillbaka hoppas jag. Men jag ska bara vila, jag känner att det är det som gäller nu.

.

(¯ `° •. ¸ ? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

3 comments
 1. Vilken fin vecka du har framför dig! Krafterna kommer att komma tillbaka som en dans, eller hur?
  Kram Eva Linnea

 2. det låter som en rätt behaglig vecka. men kan du inte försöka köra ihop jobbet så du ”slipper” gå in och jobba alls nån dag? borde bli mer effektivt så ju?
  🙂

  å så passar jag på att önska trevlig resa och semester! och en ordentligt tillfriskning förståss.

  tjo!

 3. Ja det blir en fin vecka, med inriktning på att jobba i första hand, efter att vila så gott jag kan.

  Att göra en dag längre för att vara ledig en hel går rent praktiskt för arbetets skull, men för min egen del är det bättre att ta det lite lugnt. Jag har så nära till jobbet så resväg kan jag räkna bort. Jag cyklar på ett part-tre minuter. Normalt sett jobbar jag fyra dagar, alltid ledig onsdagar och röda dagar.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.