Mathållning

Senaste veckan har mathållningen varit under all kritik i detta hem – av förklarliga skäl antar jag. Denna sallad är dock fullvärdig med tilllåtet grönt, fett och ett litet päron. Fatet har jag gjort och salladen har Anne gjort.

Upplysande? Vet inte, men jag tycker att bilden är vacker och jag förevigade den hos mina vänner tidigare i år.

I morgon tar jag klivet till jobbet. Rätt eller fel, det får morgondagen avgöra. Idag har jag varit hos Anne, tjejsnackat ett par timmar, druckit te och mått gott.

Dagsläget: Vart tog hostan vägen?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ’¯)

.

4 comments
 1. Hej! Jag kanske skulle ha lagt in en bild på TOWA-kannan när jag satt på den för att få rätt känsla för kannans storlek. Nej, jag tror inte det, va!! Den är högst sittvänlig, även för en något bredare bak. Har inte använt den på riktigt än.
  Kram

 2. Mmm, såg riktigt gott ut! Och en vacker blå tallrik är aldrig fel! Men så skönt att du är bättre! Hoppas det går bra att jobba, annars får du ringa vårdcentralen, ja, jag vet, det är urtråkigt!
  Hulda

 3. Heeeej AnMaJa
  Hoppas din dag på jobbet blir bra och att du orkar göra det du ska. Så trist att du inte sa något om talbok, du kunde ju fått låna x antal av mig ju. Så skönt att du åter är på G och till normalt leverne. Du måste ju orka till måndag kväll
  Kram fr emM

 4. Eva Linnea – ja varför inte? 😉

  Hulda – urtråkigt är ordet! ;-(

  emM – jag har talböcker, ganska många, men jag har bara inte lagt över nån i mobilen. Tack i alla fall!

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.