Har fått nog

Jag har fått nog, kanske inte tillräcklig ork, men i morgon går jag o jobbar. Det får bära eller brista. För jag orkar inte ringa min husdoktor och förlänga sjukskrivningen. I morgon är det en vecka och då ska jag tillbaka, därmed basta.

Nattrapport: Somnade strax efter midnatt och sov nog tre timmar utan att vakna av hosta. Sen har jag sovit hyfsat fram till sju-tiden då jag klev upp. Och funderade på OM jag HOSTAT över-huvud-taget på natten?

.

(¯ `° •. ¸? Anmaja ? ¸. • ° ‘¯)

.

.

4 comments
  1. Jag hoppas du inte går tillbaks till jobbet för tidigt! Du måste lyssna på din kropp! Ingen tackar dig för att du går dit och kämpar fast du inte orkar…
    Krya på dig-kram

  2. Snart, mycket snart är du helt frisk!

  3. Hoppas du klarar att börja jobba! Ibland hoppar man ju i väg lite för tidigt och får sota för det, men jag håller tummarna för att det inte drabbar dig.
    Sköt om dig! Kram

  4. Tack, tack, jag hoppas att det kommer att gå bra, annars ringer jag direkt min läkare. Lovar! 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.